d4u-almere.jouwweb.nl

9 september 2016: Flashmob door àlle leerlingen van een basisschool.

 

Jennifer heeft het voor elkaar gekregen om direct na de zomervakantie, in een cluster van 10 lesuren, een flashmob neer te zetten die werd uitgevoerd door zo'n 350 leerlingen van alle groepen van een basisschool!

De flashmob was een grote verrassing voor vele ouders.

Hieronder is eerst op de collage van fotootjes te zien hoe het schoolplein volstroomde met de leerlingen (natuurlijk mèt de leerkrachten) uit alle klassen en de ouders bleven netjes achter de hekken :)

Op het tweede kleine fotootje van links bovenaan, zie je rechts Jennifer staan.

 

Er waren kinderen in diverse groepen die prachtig verkleed waren:

 

Voordat de flashmob van start ging, mochten alle kinderen bellen blazen! Dat was geweldig leuk om te zien! Helaas zijn de prachtige bellen bijna niet op de foto te krijgen. Maar het gaat om het idee...

 

Na het bellenblazen... de flashmob!!!

 

Van de flashmob is een filmpje gemaakt voor onze website, maar helaas kan betreffende school geen toestemming tot plaatsing geven. Daardoor is het helaas niet te bekijken op deze pagina.

 

De flashmob is door alle kinderen enorm goed gedaan! Applaus voor alle kinderen van deze school! En al zeggen we het zelf, ook applaus voor onze Jennifer die zich heeft ingezet om deze flashmob in zo'n korte tijd te leren aan alle 350 kinderen!