d4u-almere.jouwweb.nl

11-12-14 Talent on Stage 3

De derde Talent on Stage avond (TOS-EXPERIENCE)! Het was weer reuze gezellig! We deelden de optredens met Gamila Bellydance (buikdansen door Elena en Desirée), Young Dobe, Maxime en Franklin Theebe, Jenny (hihihi, Jennifer) en Prizdanz. 

 

Onze Dylan mocht de opening doen van de avond en we hebben hem de hele avond enthousiast overal aan mee zien doen. Top!

We hadden een nieuwe zumba-act voor de opening van deze avond! Hij ging lekkerrr....!

Demoteam was niet beschikbaar vanavond, dus de andere twee optredens die we deden werden door de junioren (exclusief de > 10 jarigen) gedaan. Ging harrrddd!!!

Na dit optreden werd onze Mekiesha nog even in het zonnetje gezet omdat ze 13 december haar verjaardag viert, dus dat was even zingen voor Mekiesha natuurlijk!

We wilden ook Jennifer een soort van in het zonnetje zetten omdat we altijd aan haar lippen hangen als ze verhalen vertelt en hadden haar min of meer gepushed om een stand-up-comedy-act te doen... Of ze het ooit nog een keer gaat doen... ;-)

We openden met een zumba en we sloten de avond af met een zumba: BUCKET!!! Helaas geen foto van, maar het was weer damn good!

Het was weer een gezellig avondje, ook aan de bar!

Ontzettend jammer dat Backstage niet meer de gelegenheid aan TOS wil/kan bieden voor optredens en we daardoor een podiumplek zijn kwijtgeraakt. Maar... we duimen dat TOS vervangende ruimte zal vinden en we weer maandelijks lekker mogen performen op een podium. Zo niet, dan gebruiken we wel onze eigen ruimte. Weliswaar zonder podium, maar nèt zo gezellig!