d4u-almere.jouwweb.nl

29-03-14 OPA, Schouwburg 

Vanavond mochten we weer optreden bij het Open Podium Almere in de kleine zaal van de Schouwburg Almere!

Om 17:30 was het al melden i.v.m. de soundcheck. Er waren wat problemen met de cd waardoor het wat later werd, maar gelukkig was de organisatie ons zeer ter wille. Soundchecken werd alleen door demo gedaan zodat de andere deelnemende D4U-ers zich pas om 19:00 hoefden te melden (met speciale toestemming hiervoor van Nick, waarvoor onze dank!!!). En... zooo heerlijk... we waren al als tweede aan de beurt!!!

Hieronder een paar fotootjes van het soundchecken:

  

  

  

 

   

Het soundchecken begon zeer humoristich! De geluidtechnici versnelden het geluid! Lachen Hahaha, LOL! Echt geweldig leuk dat we elkaar eigenlijk al zo goed kennen dat dit soort dingen gewoon kúnnen. Gezellig!

Na de soundcheck tijd om even wat te eten en nog te oefenen en rond 19:00 kwamen de anderen. Er was amper tijd om alles nog even met de complete groep door te nemen, maar iedereen deed hard zijn/haar best!

Jennifer had ervoor gekozen om dit showtje in een rood shirtje te doen; zelfs de bloemen die tijdens de show werden gebruikt had Jennifer in het rood. Het oogde allemaal prachtig! Foto van de hele groep van vanavond:

Het was weer een supergezellige avond en onze dank gaat uit naar iedereen van het OPA, met speciale dank aan Sabina, Nick, Laura, Bob en Berend.

Het filmpje is vrijgegeven door het OPA, dank jullie wel! En hier is het dan:

En nog wat foto's van het optreden zelf! Met dank aan fotograaf Berend Jan!

 

 

 

En tot slot onze eigen collage van de foto's van Berend Jan zoals we deze gebruiken voor onze 'Window of Fame' Knipogen: