d4u-almere.jouwweb.nl

20-09-14 OPA, Schouwburg

Vandaag, zaterdag 20 september 2014, was het helaas de laatste keer dat we optraden bij het Open Podium Almere... Niet omdat wij niet meer mogen/willen optreden bij het O.P.A., maar omdat het OPA heeft besloten om ermee te stoppen en dat dit de laatste OPA-avond bleek te zijn. Zooo verschrikkelijk jammer en wat zullen we alle lieve mensen van het OPA missen! Vanwege deze laatste OPA-avond hebben we ons uiterste best gedaan om te proberen met ons optreden en een aanvullende traktatie de mensen van het OPA te bedanken.

Hieronder alvast wat fotootjes van het soundchecken en de voorbereiding voor het optreden. Het filmpje dat door het OPA is gemaakt is nog niet vrijgegeven, dus daar moeten we nog geduld mee hebben...

Demoteam bij het soundchecken:

  

 

  

  

  

   

   

   

   

   

   

   

Na het soundchecken nog alle tijd om de make-up in orde te brengen en nog een beetje te oefenen:

  

   

   

  en gek doen natuurlijk Lachen

Met de licht-/geluidtechnicus van het OPA hadden we afgesproken dat aan het eind van het optreden, op het moment dat presentator Bob bij Jennifer zou zijn voor een interview, de lichten uit zouden gaan. Behalve wijzelf wist niemand wat er dan zou gebeuren. Wat er gebeurde dat was dat er door drie anderen (Chelia, Jacqueline, Els) een tafel naar binnen zou worden gereden met daarop een door Jacqueline gemaakte taart (!!!) om alle mensen van het Open Podium Almere te bedanken. En dat lukte wonderwel. We hadden afgesproken dat, als de zaal donker was, de tafel naar binnen zou komen met de drie roepend dat er hulp moest komen omdat het zo zwaar is. En wàt er dan zo zwaar is aan een taart op een tafel? Jennifer zou dan de microfoon van Bob overnemen en zeggen dat het zwaar is om afscheid te moeten nemen van het OPA, daarbij de papiertjes die aan de tafel hingen omdraaiend. Het liep helemaal gesmeerd, precies zoals we bedacht hadden. De drie dames hadden gekleurde pruiken op gezet; het moest tóch ondanks het afscheid een beetje grappig blijven, ja toch!

  

 Nick kwam speciaal naar ons toe om samen met Bob iedereen te bedanken <3

Uit de reacties in de zaal is gebleken dat ze het een geweldig optreden vonden en er werd op het moment bij de 'bruiden' precies zoals het bedoeld was door Jennifer ook gelachen. Echt súper!!!

Dank aan alle mensen van het OPA die onze optredens altijd mogelijk hebben gemaakt en dank aan het huidige demoteam (Anna, Gentil, Jo-Anna, Jowi, Judith, Oumaima, Zefanja en natuurlijk Jennifer) die weer een fantastisch showtje hebben neergezet en aan Jacqueline voor het maken van de taart en aan Chelia en Els.