d4u-almere.jouwweb.nl

Open Podium Jongeren, De Glasbak Almere, 19-01-13

FILMPJE!!! Yeahhh!!! 

Onder het filmpje nog een aantal foto's van de voorbereidingen, de soundcheck en het optreden.

Om 11:00 moesten we voltallig aanwezig zijn in theater De Glasbak voor de soundcheck, maar door diverse omstandigheden waren er een paar wat later, wat gelukkig niet erg was omdat de organisatie al rekening had gehouden met een eventuele uitloop. We werden weer heel hartelijk ontvangen door alle mensen van de organisatie van het (J)OPA! Het voelt altijd als een warm bad... echt zó hartelijk en gedreven is iedereen.

Voor het doornemen van de choreo kregen we zelfs nog even een aparte ruimte toegewezen, geweldig!

We waren pas om 14:15 aan de beurt (als laatste vóór de pauze), dus het was wel even geduld hebben voor met name de kids, maar ze hebben het fantastisch gedaan.

Rond 11:45 werden we opgeroepen voor de soundcheck. Hier staan we te wachten in het gangetje naar het podium:

Op het podium kregen we nog even de laatste instructies van Nick en toen kon het soundchecken beginnen.

Er lagen heel veel spullen achter 'het muurtje' op het podium, waardoor de ruimte te klein voor ons was. Maar ook daar was de organisatie heel bereidwillig om na het soundchecken ervoor te zorgen dat we méér ruimte zouden hebben.

Tijdens het soundchecken:

  

  

  

 

  

  

  

 

Hier eindigde het soundchecken. Nick had nog wel langer willen blijven kijken, maar er moest natuurlijk van anderen ook nog een soundcheck plaatsvinden Knipogen

Na het soundchecken was het wachten, wachten, wachten tot het 14:15 was en we eindelijk aan de beurt waren om ons showtje te doen. Zenuwachtig, maar ook superleuk dat we òp mochten, hebben we het optreden gedaan. De fotootjes zijn vanuit de coulissen genomen, dus van achteraf, maar daardoor konden ook een paar fotootjes worden gemaakt van een paar D4U-ers die tijdens het optreden achter 'het muurtje' stonden in afwachting tot hun deel van het optreden weer kwam!

 

 

  

  

 

  

Door de presentator, Bob van der Houven, werd aansluitend aan het optreden even een praatje gemaakt met ons jongste deelneemstertje en met Jennifer.

Hopelijk tot een volgende keer Bob! Wij hebben er in ieder geval van genoten en van geleerd!

Met dank aan alle lieve mensen van het (J)OPA, o.a. Nick, Ish, Hillie, Hans, Bob, enz., kijken wij al weer uit naar de volgende keer!