d4u-almere.jouwweb.nl

18-05-14 JOPA, Glasbak

Een optreden bij het Jongeren Open Podium... een héél speciaal optreden! Jennifer had namelijk een Alice in Wonder(Hiphop)land streetdance/hiphop-choreo gemaakt!!! Ook was het een heel speciaal optreden omdat we het op het laatste moment moesten doen zonder een aantal leerlingen, maar gelukkig was er ook 1 leerlinge die op het laatste moment juist wèl mee kon doen en daar waren we heel blij mee!

Dankzij Jacqueline, die wij vandaag bij de organisatoren van het Open Podium mochten introduceren als begeleidster van de kids, kunnen we al direct de dag na het JOPA een filmpje publiceren op deze website! Het filmpje dat de organisatie zelf heeft gemaakt zal uiteraard ook geplaatst worden, maar dan kan er nu alvast gekeken worden en een indruk gekregen worden. Het gekrijs dat te horen is bij het filmpje van Jacqueline hoort niet bij het optreden hoor Lachen, dat kwam van een baby waarvan de ouders vlakbij Jacqueline zaten. Overigens... het vijfjarige broertje van de baby is het kleinste jochie dat meedoet aan het showtje!!! TOP gedaan Jaydan!!!

FILMPJE:

Foto's van het soundchecken: (dit hebben we alleen met demoteam gedaan omdat de anderen later mochten komen van de OPA-organisatie)

   

   

Later, toen alle leerlingen aanwezig waren, werd het een gezellige oefentijd (we zouden pas om 15:55 aan de beurt zijn!) en was er ruimschoots de tijd om de aankleding van iedereen te verzorgen en het schminken. Gezellig met elkaar!

 Jaydan vond zijn XL-shirt echt niet leuk. Helemaal boos werd hij door dat grote shirt (waar we nog knopen in moesten leggen...). Zijn papa kwam zelf op het idee om de kaarten op zijn eigen shirtje vast te maken. Tja, als papa dat voorstelt en dus zelf goed vindt dat er gaatjes in het shirt komen, dan vinden wij dat uiteraard ook helemaal prima de prima Knipogen.

 

  

  

 OEFENEN!!! --> 

OEFENEN!!! -->  EN NOG EENS OEFENEN!!! --> Knipogen 

   

 

 

En toen... was het tijd voor het optreden!!! In de zaal zaten Marley en Marley van de muppets al op het balkon op ons te wachten... Lachen

De zaal was toch ook wel lekker gevuld (ondanks dat al veel mensen de zaal hadden verlaten omdat hun kinderen in een dansgroepje vóór ons hadden gedanst en klaar waren)

We hadden ons er zó op verheugd om ons showtje Alice in Wonder(hiphop)land te mogen doen en nu konden we dan eindelijk van start gaan!

Rolverdeling:
Alice: Judith
Lord Ascot: Laurnea
White Queen: Jennifer
Red Queen: Gentil
Mad Hatter: Tiziano
Rabbits: Chelia en Mekiesha
Cat: Dena
White Cards: Dylan, Jaydan, Zefanja
Red Cards: Caressa, Joan, Jordan

Helaas kon een aantal D4U-ers niet meedoen vandaag, maar hopelijk zijn zij een andere keer wel aanwezig want het was een geweldig showtje!

Hieronder eerst onze eigen foto's en het lekkerste moet je altijd tot het laatst bewaren, in dit geval dus het mooiste, oftewel de foto's die door de fotograaf van het Open Podium Almere zijn gemaakt, komen daar achteraan!

   

  

  

 

   

  

  

  

 

  

  

Na het showtje ging presentator Bob vd Houven even met Jaydan en Jennifer babbelen. Leuk!

  

Het was weer súper dat we mee mochten doen! Met grote dank aan Nick, Bob, Barend Jan, Hans, Hillie, Sabina, Lies en de gehele crew!!! En dankzij Barend Jan Floor, volgen hier de prachtige foto's die hij voor het OPA van ons maakte:

 

 

 

  

  

Het was een topdag met topmensen!!! We hebben genoten!

Dat alle mensen van het OPA ook een soort familie vormen, net zoals wij met z'n allen van D4U, bleek wel uit het feit dat aan het eind van de voorstelling nog een verrassing kwam voor 1 van de jongens van de crew. Sander had namelijk deze dag precies 1,5 jaar verkering. Zijn vriendin zat in de zaal en zij werd onverwacht met Sander samen op het podium neergezet, waar zij mochten gaan zitten op krukken. Vervolgens werden zij met een heel mooi lied bezongen door Nick!!! Het klonk geweldig want Nick heeft echt een dijk van een stem. Wij zijn ontzettend blij dat we al deze lieve mensen van het OPA hebben mogen leren kennen!