d4u-almere.jouwweb.nl

13-09-14 Almere Danst, De Nieuwe Bibliotheek

Vandaag zouden we deelnemen met zes dansoptredens aan 'Almere Danst' in De Nieuwe Bibliotheek. We stonden al op de flyer van de bieb vermeld......

  ......maar helaas ging het voor ons niet door. We werden wel gevraagd om tóch onszelf te komen presenteren met wat flyers en overige info op een sta-tafel en daar hebben we (met dank aan Vera) gehoor aan gegeven. En... gelukkig deed ook 'onze' Brenda mee. Zij liet weer prachtig buikdansen zien! Echt geweldig!

  

 

 

En volksdansvereniging Hinky Dinky, die sinds begin september op de donderdagavonden in onze dansruimte is te vinden, gaf ook acte-de-presence:

  

En wij hadden onze sta-tafel. Uiteraard een paar van de gewonnen prijzenbekers neergezet en wat foto's demoteam + flyers.

Nieuw aan de flyers is dat we nu niet alleen meer samenwerken met Goede Stede en Alvast maar ook met MediaMarkt Almere! De samenwerking met de MediaMarkt Almere zit eigenlijk nog in de overlegfase, maar we kunnen wel al verklappen dat er leuke/goede plannen zijn en dat we starten met een flashmob in MediaMarkt Almere op zaterdag 4 oktober! Wordt leuk!

Al met al tóch een leuke dag geworden met allerlei optredens zowel in de hal als op de eerste etage, waarvan supermooie optredens zoals van onze eigen Brenda èn van dansschool Burnet en gewoon leuke optredens en helaas ook een paar slechte optredens (nee we noemen geen namen Knipogen, maar het besmeurd wel een beetje de naam van de wèl goede dansschoolhouders). Maar iedereen had er lol in en daar gaat het om! En dan waren er ook nog de workshops en de middagvoorstelling in de zaal, echt super!

Iedereen hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking!