d4u-almere.jouwweb.nl

 

5 MEI 2015, BEVRIJDINGSFESTIVAL

 

 

Er waren drie podia opgesteld in het centrum van Almere: op de Esplanade (mainstage), Stadhuisplein en Grote Markt.

Degenen die op 15 april auditie hadden gedaan en dóór waren (waar wij er dus 1 van zijn) mochten optreden op het podium op het Stadhuisplein.

Hieronder ons auditie-filmpje. Auditie deden we door omstandigheden met drie, het optreden vandaag zouden we met 7 doen!

Helaas vielen alle optredens letterlijk in het water!

Aan het eind van de ochtend waren er grote problemen door het weer met het podium aan de Esplanade. In eerste instantie werden alle optredens op het mainstage verschoven naar een starttijd vanaf 17:00, maar het podium kon geen stand houden met de stormachtige wind en er werd besloten het podium af te breken.

De optredens die op het mainstage zouden komen, werden verplaatst naar de Grote Markt.

Na korte tijd werd besloten om ook het podium op het Stadhuisplein af te breken!

Oftewel: geen optreden voor ons!

Na gesproken te hebben met de stage-manager van het podium Grote Markt, kregen we van hem de kans om rond 18:30 voor max. 5 minuten een dans-act neer te zetten op dàt podium!

Geweldig dat hij zo met ons meedacht en alle moeite deed om dit te regelen, maar helaas bleek het tijdstip ongeschikt en moesten we, ondanks zijn geweldige inzet, alsnog 'nee' zeggen.

Dus... geen leuk filmpje, geen foto's...

Maar we hebben wel iemand gelukkig kunnen maken: de Almeerse rapper Lil MG (Miguel)! Hij heeft namelijk de betreffende vijf minuten van ons mogen overnemen.

En zo stond hij daar te rappen tussen optredens van superbekende bands in! Geweldig!

Met een groot gevoel van'hartstikke jammer dat we niet konden optreden', hopen we volgend jaar weer een kans te krijgen en hopen we te mogen zeggen "tot ziens op 5 mei 2016"!