d4u-almere.jouwweb.nl

08-10-14 Talent on Stage (1)

Vandaag, woensdag 8 oktober, zouden er van 16:30-18:30 allerlei optredens zijn door Talent on Stage (een soort open podium) in Backstage, maar alle deelnemers hadden (om zeer uiteenlopende redenen) afgezegd waardoor wij het rijk alleen hadden in Backstage. Dat was natuurlijk niet de bedoeling maar het was wèl leuk Knipogen. Ook de bezoekers lieten het afweten en ook veel van onze leerlingen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was erg gezellig!!!

Omdat er geen specifieke optredens gepland waren en wij alle tijd mochten invullen, heeft Jennifer ervoor gekozen om gewoon te doen wat de aanwezige leerlingen vaker gedaan hebben.

We zijn begonnen met de flashmob die we zaterdag 4 oktober in de MediaMarkt hebben gedaan, die nu natuurlijk geen flashmob was, maar gewoon een lekkere zumba-act:

 

  

 

  

  

En een mini-versie van ons Alice-in-Wonderland showtje:

  

  

 

En diverse andere dansjes EN ONS ZANGTALENT MEKIESHA zowel òp als vóór het podium:

  

  

  

  

 

Het was geweldig dat de leerlingen op een echt podium konden dansen. Wat dat betreft was het helemaal niet erg dat de andere optredens niet doorgingen...! Nu hadden we alle tijd en ruimte. Wel besloot John om om 18:30 te sluiten en de DJ die zou draaien tot 21:00 niet door te laten gaan. Dus geen feestje er achteraan, maar dat drukte de pret niet hoor! Het was super.

Met dank aan John & Karin en Henk van Backstage Almere en hopelijk zien we jullie 13 november weer!