d4u-almere.jouwweb.nl

2e Workshop streetdance voor kids, camping Waterhout Almere, 12-07-13

Zo koel als het in de ochtend was, zo warm werd het 's middags en dat was een gelukje want nu kon de workshop heerlijk buiten gegeven worden. Er waren méér deelnemende kinderen dan van tevoren was opgegeven, dus dat was hartstikke leuk. We zagen een paar bekende gezichten, gezellig!

Voorafgaand aan de workshop natuurlijk nog even op het enorme springkussen op de camping Lachen. Springkussen liep langzaam leeg omdat de stroomgroep van het springkussen gebruikt moest worden voor de muziekapparatuur...., maar dat drukte de pret niet hoor.

   


Eerst korte warming-up en daarna de workshop! Uiteraard werd de workshop gegeven door Jennifer en er was ondersteuning door de D4U-ers Gentil, Judith, Jo-Anna en Melianna.

 

 

   

Een klein kindje deed enthousiast mee! 

 

 

 

 

  

 

 

 Familie van de kids: 

 

 

 

 

Hierna gaven de kids een optreden van wat ze geleerd hadden. Het zag er superleuk uit! Goed gedaan hoor.

 

Even een kleine pauze:  en vervolgens deden we voor de kids en de toeschouwers onze demo uit de vorige periode:

 

 

 

 

 

De workshop en de demo waren kennelijk erg inspirerend.... De kinderen vroegen namelijk of zij zelf een dansje mochten bedenken en dan aan òns laten zien! Tuuuuurlijk mag dat! Hartstikke geweldig.

De kinderen splitsen zich in twee groepjes en gingen hard aan de slag. Natuurlijk hebben we stiekem naar ze gekeken en het zag er echt enorm leuk uit. Later lieten ze aan ons en andere belangstellenden zien wat ze aan dansjes hadden bedacht. Het was helemaal top!

 

 

 

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag en we hopen dat iedereen het leuk vond.

 Dank aan de beheerders van Camping Waterhout dat we weer een workshop mochten komen geven en met dank voor hun goede zorgen!!