d4u-almere.jouwweb.nl

13-11-14 Talent on Stage 2

Bij deze Talent on Stage avond (TOS-EXPERIENCE) konden we vier verschillende optredens doen met diverse groepen! We waren ingedeeld voor de opening, dus dat deden we met veel plezier natuurlijk. En waarmee openden we?

We begonnen natuurlijk weer gezellig met de zumba-act! Superleuk!

  

  

Tussen de optredens door natuurlijk gezellig met elkaar kletsen, rondhangen, meedansen en kijken naar de andere optredens!

/assets/img/placeholder.jpg

Tweede optreden door ons door grotendeel het nieuwe, startende TalentenTeam! Trots op hun!

Voor het derde optreden was demoteam aan de beurt. Helaas maar met z'n viertjes, maar, al zeggen we het zelf, het zag er superstrak uit!

De avond werd door ons niet alleen geopend, maar ook afgesloten! Eigenlijk zouden we bij het neerzetten van de apparatuur van de band Cruder vóór het podium dansen zodat zij het podium ter beschikking hadden, maar in overleg besloten we om de laatste dance-act van ons daarná te doen, dus terwijl Cruder aan het àfbouwen was. Helaas waren er nog maar vier talentjes aanwezig van het TalentenTeam en daarom deed Jennifer nog even mee en was het 'just for the fun'! En fun was het zéker, we hebben echt erg veel plezier gehad!

Met dank weer aan iedereen van Backstage Almere en van Talent on Stage dat we mochten meedoen, kijken we al uit naar de volgende TOS-EXPERIENCE!

Hieronder nog een filmpje van ons afsluitende dansje ;-)