d4u-almere.jouwweb.nl

Optreden 1 + 2 in Schouwburg Almere (O.P.A.), 26-01-13

In de trailer van het O.P.A. voor vandaag zaten twee flitsen van D4U.

(Ontdek de flitsen in het filmpje op de ongeveer 11 seconden èn de 30 seconden..... Knipogen)

Zaterdagavond 26 januari was de eerste avond in 2013 dat er weer Open Podium Almere was, waarbij wij de eer hadden zelfs twee keer te mogen optreden! Een dansondersteuning bij de band Undiscovered en een demo zumba.

We waren gevraagd om ons om 17:30 te melden i.v.m. de soundcheck; hier de foto's van soundcheck met een deel van het team:
  

Na de soundcheck was er nog volop tijd om gezellig te kletsen en haren te doen:

  

en natuurlijk nog te oefenen:

 

Ook nog even oefenen met Renee (de zangeres van Undiscovered):

 

Met daarna nog even ontspannen met alle bandleden van Undiscovered en uiteraard ook oefenen:

  

 

Undiscovered was om 20:00 als eerste aan de beurt met hun optreden. Ze deden twee nummers: Grenade (Bruno Mars) en Ik kan het niet alleen (Glennis Grace). Bij het tweede nummer deden wij de dansondersteuning (helaas is er geen filmpje maar alleen foto's):

 

  

Foto's gemaakt door O.P.A.:

 

  

Na onze dansondersteuning hadden we nog bijna twee uur de tijd voordat we zelf aan de beurt waren, maar uiteindelijk was het dan zo ver. Hier het wachten tussen de coulissen tot we op mochten:

 

Bij Undiscovered danste Melianna mee en Kitty niet en bij ons eigen optreden was het andersom: Kitty danste mee en Melianna niet... Hieronder het filmpje van ons optreden, een demo Zumba!!:

Nog wat foto's van onze zumba:

  

 

 

  

 

  

 

 

Met dank aan Nick en Hillie van het O.P.A. dat we weer mochten optreden en met dank aan Undiscovered. Behalve aan Nick en Hillie ook dank aan alle andere vrijwilligers van het O.P.A., met name aan Sabina, Bob en Aimee.

Het was weer een gezellige avond en WIJ hebben in ieder geval genoten!