d4u-almere.jouwweb.nl

03-05-14 Stg Opkikker

Vandaag was de laatste dag van de collecteweek van/voor Stichting Opkikker. Ter ondersteuning daarvan besloten we deze laatste dag voor de Opkikker af te sluiten bij ons in Jennifer's Center met een inzamelings-/actiedag, in de hoop dat we nog wat èxtra's konden inzamelen.

Wat was er te beleven op deze dag? Een rommelmarktje, grabbelton, domino-wedstrijd, loterij, je kon je hoofd voor het gat van de O van Opkikker houden en een selfie maken, workshops, spelletjes en natuurlijk was er koffie, thee, limonade, cake.

DE LOTERIJ 

De prijzen. Vierde prijs: fotolijst (30x50), Derde prijs: spelletjespakket, Tweede prijs: glazen roosvaas, Eerste prijs: sieradensetje.

De winnende lotnummers waren: voor de vierde prijs: AG45 (DE WINNAAR VAN DEZE PRIJS WAS NIET AANWEZIG; PRIJS KAN ALSNOG OPGEHAALD WORDEN IN JENNIFER'S CENTER!) voor de derde prijs: AH46 (prijs uitgereikt), voor de tweede prijs: W328 (prijs uitgereikt) en voor de eerste prijs: U326.

Gefeliciteerd met jullie prijzen!

DOMINO-WEDSTRIJD 

Het ging niet om wie de meeste steentjes kon neerzetten maar om wie het leukste 'parcours' kon maken. Van alle bouwwerkjes werden foto's gemaakt en daar kon op gestemd worden. De winnende foto zou op deze website geplaatst worden en hier is dan die winnende foto!

GRABBELTON 

Voor slechts 10 eurocent kon er gegrabbeld worden! Er zijn maar liefst 42 grabbeltjes uit de 'ton' (mand) gehaald {#emotions_dlg.smile}. We hopen dat 'de grabbelaars' er veel plezier van zullen hebben!

 

ROMMELMARKTJE 

Er was kleding en er waren spulletjes. De verkoop dáárvan was overigens niet bestemd voor Stichting Opkikker maar voor de verkopers zelf.

SELFIE MAKEN

Er was een Opkikker-kikkertje waarbij je je gezicht tegen de 'O' aan kon houden en dan een selfie maken (of een foto laten maken door iemand).

De foto's konden gemaild worden naar ons mailadres. Na stemming is de winnende foto geworden...:

Het was een erg gezellige dag, maar het leverde helaas niet zoveel op voor Stichting Opkikker als we hadden gehoopt! Hopelijk een volgende keer méér! Gelukkig zijn de lieve mensen van Stichting Opkikker blij met àlles, zelfs met ons piepkleine bedragje. We waarderen hun reactie zeer!

Met dank aan o.a. Karina en Jeffrey van Stichting Opkikker, hier nog een collage: