d4u-almere.jouwweb.nl

Flashmob, Stationsplein, Café 't Boemeltje, 14-02-14

14 februari 2014.

VALENTIJNSDAG!

Dag van de Liefde...

Dag van lief zijn voor elkaar...

Met dank aan Café 't Boemeltje mochten we een flashmob doen die startte vanaf het terras van het Café en die zich verder vormde naar een klein deel van het Stationsplein. Uiteraard ook met grote dank aan diegenen die meededen aan de flashmob!!!

 Ondanks geluidproblemen (geluid was absoluut niet hard genoeg (zeer teleurstellend ontoereikend!) en de telefoon waarvandaan het nummer kwam stopte er twee keer mee) èn een reclamebord + een scooter die in de weg stonden, was het toch een geweldig leuke flashmob!

 

 

 

 

We hopen eerdaags ook een filmpje van de flashmob te kunnen plaatsen, maar het is nog niet op YT gezet, dus daar is nog even het wachten op.

Na de flashmob kregen de deelnemers een pakje drinken en een lollie in hartjesvorm en we hopen dat iedereen een tevreden en goed gevoel had over wat we hebben neergezet!

We hebben trouwens enorme mazzel gehad met het weer want het begon bij de flashmob al een beetje te spetteren, maar later was het echt superslecht weer met slagregens en storm! Hopelijk gaat het bij de volgende flashmob wat het weer betreft óók goed en wat het geluid betreft béter... Knipogen