d4u-almere.jouwweb.nl

3e Workshop, zumba, A.L., camping Waterhout Almere, 16-08-13

Een trieste dag....

Jennifer heeft de afgelopen maanden al heel veel voor haar kiezen gekregen met sterfgevallen in haar familie en vandaag kreeg Jennifer te horen dat een tante van haar is overleden! We denken aan je Jennifer en wensen je heel veel sterkte!

Het hield voor de workshop bij Camping Waterhout in dat Judith de workshop voor haar rekening zou nemen. Slechts twee van de andere D4U-dames (Anna en Jo-Anna) konden óók aanwezig zijn. Op zich niet erg want met z'n drietjes is een workshop zumba prima te draaien. Maar..... het was ook een trieste dag voor wat betreft het weer. Regen, regen en nog eens regen....

Helaas bleek het slechte weer te betekenen dat men geen zin had om er op uit te gaan en het aantal deelnemers voor de workshop bleef shockerend laag. Daarom besloten de beheerders van de camping om het maar helemaal niet door te laten gaan. Jammer, maar we hopen volgend jaar weer leuke workshops te kunnen geven op de camping!

Het was inmiddels zó hard gaan regenen dat Tineke (beheerster van de camping) noodponcho's verstrekte. Héél hartelijk bedankt lieve Tineke!

 

Met dank aan iedereen van Camping Waterhout, hopen we jullie volgend seizoen (dus volgend jaar) weer te zien!