d4u-almere.jouwweb.nl

19-04-14 Wedstrijd HDS

Holland Dans Spektakel, wedstrijd in Cuijk (Boxmeer).

Niet bepaald naast de deur... Lachen, maar ach, die reisafstand hadden we (en 'fans') er graag voor over! Het was weer een enorm gezellige avond, terwijl we toch pas ná 23:00 aan de beurt waren. Het werd dus een latertje. Of eigenlijk een vroegertje op zondag de 20e...

 

Jammer genoeg was dit ook de laatste wedstrijd waaraan ons crew-member Ashley aan mee heeft gedaan. Dank je wel voor alles Ashley en we hopen dat je nog regelmatig even met Patrick bij ons langskomt!!! 

Zoals we al bijna gewend zijn bij het HDS, was ook nu lang niet alles volgens de regels. Bepaalde crews hadden uitgesloten moeten worden van deelname omdat crewmembers in diverse crews meededen... Maar dat is een beetje een slap excuus, want zelfs als dat wèl eerlijk was gegaan, dan nog waren we niet in de prijzen gevallen. Spijtig dat we geen 'ereplaats' hebben behaald, maar we zijn weer een ervaring rijker en het was enorm gezellig!

Foto's van de voorbereidingen! Lachen:

     

     

   

 Jennifer besloot deze wedstrijd niet zelf mee te doen, maar zich vrij te houden om te coachen...

Uiteraard mag een groepsfoto niet ontbreken!:

En hier dan foto's van waar we ons mee bezig hebben gehouden: gezellig kletsen, workshop volgen, en uiteindelijk... de wedstrijd!

  

  

FOTO'S ZIJN NOG AAN HET UPLOADEN!!!