d4u-almere.jouwweb.nl

Lumiereparkfestival (incl. organisatie door ons van het dance-hour), 23-06-13

De organisator (Glen Leeuwin, SMOA) van het Lumiereparkfestival heeft gevraagd of wij het dans-uur op het LUMPF wilden organiseren. Natuurlijk willen we daar onze medewerking aan verlenen! Geen probleem!

 

Voor het dance-hour hadden we een aparte, tijdelijke, website in het leven geroepen: www.lumiereparkfestival.jouwweb.nl.

Het was wel kort dag, maar uiteindelijk hebben we toch een uur kunnen organiseren met een variëteit aan dansstijlen. Daarnaast een poster en een flyer gemaakt, specifiek voor het dans-uur, zie hieronder. (De flyer is enigszins gespiegeld om van A4 formaat naar A5 te kunnen gaan, zonder veel wijzigingen te hoeven aanbrengen.)

Door systeemproblemen zijn de poster + flyer helaas niet duidelijk overgekomen, maar het geeft een beetje een indruk Lachen

Poster:

 

Flyer:

Op de ochtend van het festival zelf kregen wij een mail dat het dance-hour een half uur vervroegd was! Terwijl we de avond tevoren nog telefonisch contact over de tijden hadden gehad omdat het Lumiereparkfestival flyers, posters en folders had gemaakt voor de gehele dag en daarop de tijd van het dance-hour stond vermeld van 17:00-18:00! Het werd dus de avond tevoren nog bevestigd dat het echt gewoon 15:00-16:00 zou zijn en 's ochtends werd het opeens 14:30-15:30....

Hierdoor moest alles worden omgegooid omdat met name vanuit Dansschool Burnet en Dance Delicious er vàste tijden met hun waren afgesproken vanwege andere verplichtingen die zij ook nog hadden. Dus iedereen geprobeerd te benaderen en vervolgens een nieuwe line-up gemaakt met de daarbij behorende beoordelingslijsten. De juryleden geïnformeerd en al snel was 14:30 en zou het dance-hour beginnen. Van de stagemanager kregen wij echter te horen dat alles uitliep en het dance-hour pas om 15:15 zou beginnen..... Beetje chaotisch dus allemaal. Gelukkig waren de dansers en danseressen van Burnet's dansschool bereid om zich aan te passen en Dance Delicious kon op de vooraf geplande tijd beginnen.

Dance Delicious 7-9-jarigen:

 

Er was een jury aanwezig. Het was weliswaar geen wedstrijd maar er werd beoordeeld in 7 categorieen: Most Adorable, Most Amazing, Most Cutest, Most Dope, Most Energetic, Most Memorable en Most Touching. (Helemaal onderaan op deze pagina tref je aan wie uiteindelijk heeft gewonnen in welke categorie!)

De jurleden waren: (in alfabetische volgorde)

Jamie Jane  (bekend van de handtekeningenactie Een Dier is Geen Ding),

Renee  (solozangeres en zangeres van Undiscovered) en

Robbin  (gitarist van Undiscovered).

 

De stagemanager trok haar eigen plan en maakte een volledig nieuwe indeling, waardoor ook de aantallen optredens per groep/persoon niet meer was zoals was afgesproken en wat bij sommigen problemen veroorzaakten, maar laten we het daar niet meer over hebben want het was verder supergezellig!

De host van vandaag was..... Jonathan Baij. Jonathan is bijna standaard verbonden aan het Lumiereparkfestival!

En, ook leuk, het bleek dat 'onze eigen' DJ Ro (Ronald) deze dag draaide! Echt top!

Hieronder volgen wat fotootjes van alle optredens. Het staat in willekeurige volgorde, maar wel met onszelf onderaan, dus om de foto's van D4U te zien.... even naar beneden scrollen.....

Onder de foto's zullen eventuele filmpjes worden getoond.

Wij danken de organisator van het festival, Glen Leeuwin, dat wij aan dit festival mochten deelnemen!!

 

Brenda: (1e optreden)

    

 

 

Burnet's dansschool eerste optreden:

 

   

 

Dance Delicious:

 

Filmpje:

 

 

Burnet's dansschool tweede optreden:

  

 

 

Farida:

  

   

 

Burnet's dansschool derde optreden:

 

 

 

Youngpeace Girls:

 

 

Youngpeace Boys, waar overigens ook een paar meisjes bij dansten hoor Knipogen:

 

 

 

Brenda, tweede optreden:

  

 

 

Burnet's dansschool vierde optreden:

 

 

En last, but not least, ons eigen optreden:

  

  

 

 

  

 

  

 

  

 

 

 

En..... met zeer grote dank aan EMILE TEUWISSEN hier een filmpje van ons optreden!:

 

Zoals gezegd konden er prijzen worden geworden per categorie. De eerste plaatsen werden als volgt door de jury toegekend:

- Most Adorable: DANCE DELICIOUS

- Most Amazing: YOUNGPEACE BOYS

- Most Cutest: YOUNGPEACE GIRLS

- Most Dope: D4U

- Most Energetic: BRENDA

- Most Memorable: FARIDA

- Most Touching: BURNET

Per groep/deelneemster werd er een bijbehorend certificaat uitgedeeld en een prijsbekertje. Gefeliciteerd met jullie eerste plaatsen en wij zijn natuurlijk zelf óók superblij met onze eerste plaats in de categorie Most Dope!

 

(Filmpje optreden D4U volgt nog.....)